Copyright © 2016 by Trio Da Capo   •   Alle rechten voorbehouden   •   E-Mail: dacapo@tobramuziek.nl
Home Trio Da Capo De musici Repertoirelijst Beeld & geluid Contact
De musici van Trio Da Capo

Peter Dingemanse, piano.
Geboren in 1960 in Den Haag. Studeerde piano en orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en keyboard aan het conservatorium in Tilburg. Hij werkt als docent orgel en keyboard aan de muziekscholen in ’s-Gravenzande, Monster en Waddinxveen. Naast een actieve carrière als pianist en organist is hij dirigent van een aantal succesvolle koren in de Haagse regio.

Anja Tobel, basklarinet
Geboren 1969 in Enschede. Werd op vijftienjarige leeftijd al toegelaten tot de hoofdvakopleiding klarinet aan het Twents Conservatorium in Enschede. Een jaar later verruilde ze Twente voor een hoofdvakopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze in 1994 afstudeerde. Ze was onder meer prijswinnaar bij het Nationaal klarinetconcours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland in 1989.
Anja heeft als klarinetdocente haar eigen klarinetschool in Den Haag. Daarnaast wordt ze regelmatig uitgenodigd om gastlessen en workshops te verzorgen.

Hans Tobel, fluit
Geboren 1966 in Leeuwarden, studeerde dwarsfluit aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en deed de vervolgopleiding voor Uitvoerend Musicus aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Samen met Anja Tobel was hij oprichter van Ensemble Da Capo '88.
Daarnaast is hij dirigent en componist van musicals, orkestmuziek en kamermuziek, met name voor blazers.
Behalve fluitist is hij ook nog muziekdocent en cultuurcoördinator op het Floracollege in Naaldwijk.
Trio Da Capo
muzikaal veelzijdig